Collins Properties gör mer än förvaltar hus.

Vi skapar trygga platser att bo på.

Vi skapar trygga platser att bo på

C

ollins Properties startade 2014 och har sitt säte i Stockholm. Bolagets geografiska marknader är Stockholm med omnejd. Collins Properties gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Collins Properties bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm.

adobestock_139789393_preview
alesia-kazantceva-283291

Vision & Målsättning

Vår vision är att skapa god lönsamhet i våra fastighetsprojekt samtidigt som vi är med och utvecklar stockholmsregionens bostadsmarknad, där bostadsbristen är ett faktum för hundratusentals människor.

Målet med varje fastighetsprojekt – genom konceptualisering, utveckling och optimering av fastighetens användning och upplåtelseform – är att maximera det totala försäljningsvärdet för det enskilda projektet och därigenom uppnå en hög riskjusterad avkastning och värdetillväxt i Collins Properties.

Vill du jobba hos oss?

Collins Properties växer och vi söker alltid drivna människor som delar vår vision och vill vara del av ett organiskt och växande företag. Är du intresserad av fastighetsutveckling och har frågor kring hur det är att arbeta med oss och vilka profiler vi söker så är du välkommen att höra av dig till oss.

Boka ett möte med oss!

Om ni är intresserade av att starta ett samarbete eller ett nytt projekt, hör gärna av er så kan vi boka in ett personligt möte, gratis och utan förbindelse. Om du hellre vill, kan vi även genomföra mötet per telefon, eller via Skype.